Skip the navigation
-15%

6,6 L ARTISAN - YLEISKONE - Musta

5KSM70SHXEOB

5 vuoden takuu 15 vuoden korjauslupaus

Huipputason muotoilu ja toiminnot tarjoavat yhdessä parhaan suorituskyvyn.

€ 849,15€ 999,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Tehoa ja kestävyyttä KitchenAidin 6,6L yleiskoneella

Tämä nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone on äärimmäisen tehokas ja kestävä, ja myös ihastuttavan hiljainen. Herkullisia makeita ja suolaisia luomuksia on ilo valmistaa, ja se tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia keittiössä.

Nostettava kulho

Hellävarainen kääntelynopeus

Kiertävä sekoitusliike ja 11 nopeutta

3 ruostumattomasta teräksestä valmistettua lisätarviketta + hopeapinnoitettu ja kahdella silikonireunalla varustettu vatkain + 1 roiskesuoja

6,6L/suuren tilavuuden ruostumaton teräskulho

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu ja 15 vuoden korjattavuus

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Tilaa on reilusti, kun hankit tämän KitchenAidin nostettavalla kulholla varustetun Artisan-yleiskoneen 5KSM70SHX joka sisältää kaiken, mitä luovuuteen tarvitset.

Tällä teholla olet valmis kaikkeen

Anna kaikkesi KitchenAidin, MAAILMAN SUOSITUIMMAN SEKOITTAMISEEN ERIKOISTUNEEN MERKIN(1), 6,6 litran nostettavalla kulholla varustetulla yleiskoneella. Tällä tilavalla ja tehokkaalla koneella voit loihtia ruokia aamusta iltaan, joka päivä. Voit vaivata pizzataikinaa, sekoittaa kakkutaikinaa, vatkata marenkia ja jopa nyhtää porsaanlihaa helposti ja 1,5 kertaa suuremmalla teholla verrattuna nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuun yleiskoneeseen*. *verrattuna mallin 5KSM150 hevosvoimaan kulhossa

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-on-countertop

Yleiskone, jossa yhdistyvät teho, koko ja kaunis ulkomuoto

Tämä KitchenAidin Artisan-yleiskone 6,6 litran nostettavalla kulholla on mahtavankokoinen yleiskone. Siinä yhdistyvät tehokkain moottorimme (6), suuri kulhon tilavuus ja ammattilaiskäyttöön sopiva kulhon nosto-ominaisuus, sekä klassinen ja ikoninen muotoilumme.


Sillä voi vaivata raskasta taikinaa, sekoittaa helposti tiheitä ainesosia ja työstää vaivattomasti suuria eriä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 6,6 litran kulho on suunniteltu selviytymään kaikesta mahdollisesta, ja se sekoittaa kerralla jopa yli 150 keksin taikinan (2), yli 120 kuppikakun taikinan (4) tai 14 pizzan taikinan (5). Tehokas ja hiljainen moottori tuottaa tarvittavan tehon paksujen kakkutaikinoiden sekoittamiseen, suurten kermamäärien vatkaamiseen tai tiukkojen taikinoiden vaivaamiseen.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-contour-silver-bowl-lifted

Nostettava kulho selviää kovimmistakin aineksista

Ne jotka työstävät usein suuria ruokamääriä, valitsevat mieluummin nostettavan kulhon, jossa koneen runko pysyy paikallaan. Yleiskone nostettavalla kulholla on suuremman tehonsa ja kestävyytensä ansiosta täydellinen suurten erien valmistamiseen.


Miten se toimii? Vipu laskee ja nostaa sekoituskulhon tasaisesti paikalleen, ja kulho kiinnittyy tukevasti kolmeen lukituskohtaan taaten maksimaalisen vakauden. Kulhon ergonomisen kahvan ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja nostaa pois, vaikka se olisi täynnä.


Vinkki: Pidä keittiösi kapasiteetti mielessä. Yleiskone nostettavalla kulholla on nostettavalla kiinnitysvarrella varustettua mallia hieman korkeampi. Tarkista korkeus alla olevasta vertailutaulukosta.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-empire-red-planetary-action (1)

Kiertävä sekoitusliike hellävaraisesta nopeaan ja perusteelliseen sekoittamiseen

KitchenAid-yleiskoneet olivat yksiä ensimmäisistä yleiskoneista, joissa oli kiertävä sekoitusliike. Tämän ominaisuuden ansiosta vatkaimen varsi pyörii yhteen suuntaan, kun taas lisävaruste pyörii toiseen, jolloin sekoitus on perusteellisempaa. Vatkaimella on yli 60 kosketuspistettä ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin.


Tässä Artisan 5KSM70SHX -mallissa on 11 joustavaa, säädettävää nopeutta, jotka takaavat tarkan hallinnan ja nopeuden säädön. Hitaimman kääntelynopeuden (puolet sekoitusnopeudesta) ansiosta voit hoitaa tavallisesti käsin tehtävät kääntelytyöt. Kääntelynopeus on riittävän hellävarainen herkillekin ainesosille ja pitää taikinan ilmavana.


Uudessa nostettavassa kulhossa on myös hidas käynnistys, joka vähentää sotkua kiihdyttämällä hitaasti valittuun nopeuteen.


Olitpa sitten sekoittamassa, vatkaamassa tai vaivaamassa, valitse vain haluamasi lisävaruste ja nopeus ja anna palaa.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-5-years-guarantee + 15 repairability

Yleiskone, pitkäaikainen kumppanisi

Tämän 6,6 litran yleiskoneen vankka sinkkimetallirakenne tekee siitä niin kestävän kuin tyylikkäänkin. Sen kolme tärkeintä lisävarustetta, vispilä, taikinakoukku ja vatkain, on kaikki valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Siitä tulee luotettava keittiökumppanisi moneksi vuodeksi, etkä halua tai tarvitse enää koskaan käyttää mitään muuta yleiskonetta. Saat 5 vuoden takuun ja 15 vuoden korjauslupauksen, joten voit pyytää tiimiämme ratkaisemaan ongelmat, jos niitä ilmenee.  


Tämä yleiskone ei ole menossa minnekään! Monet KitchenAid-asiakkaamme ovat kertoneet antaneensa yleiskoneelleen nimen, sillä se on aivan kuin perheenjäsen! Minkä nimen antaisit omallesi?

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-dried-rose-woman-cooking-delicious-salty-pies

Yhdistele omaan ainutlaatuiseen tyyliisi

Vaikka 6,6 litran Artisan-yleiskone on kovaa työtä tekevä laite, se näyttää silti kauniilta ja elegantilta. Sitä on saatavana useissa eri ajattomissa väreissä, joten voit helposti löytää omaan persoonaasi sopivan mallin. Hanki omasi ajattoman mustana tai kermanvärisenä, räikeän punaisena tai anna mielikuvituksesi laukata ja valitse jokin persoonallisempi sävy.


Sovita se sisustukseesi, tyyliisi tai viimeistele kokonaisuus yhdistämällä se muihin KitchenAid-laitteisiisi settinä. Samansävyiset laitteet tuovat taatusti hymyn huulille.

Stand-mixer-mixer-bowl-lift-6.6L-5KSM70SHX-black-with-pasta-sheet-roller-and-cutter-attachment

Toteuta itseäsi lisävarusteiden avulla

Yleiskoneeseen voi liittää yli 15 erilaista valinnaista lisävarustetta monikäyttöisen kiinnityspään avulla. Avaa vain kiinnityspään suojus, kiinnitä siihen mikä tahansa yleiskoneen lisävaruste ja avaa uusien makujen maailma. Kotona voi valmistaa lähes mitä tahansa makkaroista salaatteihin, lasagneen, jäätelöön tai jauhoihin.


Yleiskoneemme lisävarustevalikoimaan kuuluu nerokas spiraalileikkuri, pastakone ja lihamylly (kaikki myydään erikseen). Tämä kone soveltuu paljon muuhunkin kuin leipomiseen! Liitä lisätarvikkeet ja katso, kuinka yleiskone tekee taikojaan ja vie kotitekoiset suosikkiruokasi uudelle tasolle.

Vertaile yleiskoneitamme

Kitchenaid Monitoimikone 5KSM70SHXEER Punainen Profile
6,6 L ARTISAN - YLEISKONE

Huipputason muotoilu ja toiminnot tarjoavat yhdessä parhaan suorituskyvyn.

€ 849,15€ 999,00
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön
Kitchenaid Monitoimikone 5KSM7580XECA Punainen metalliväri Profile
6,9 L ARTISAN - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA

Iso, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu yleiskone on luokkansa paras yleiskone

€ 899,00
Osta nyt
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1. Lähde: Euromonitor International Ltd, kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2021ED, perustuu sekoitinten määritelmään; vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2020.

 2. Sekoitus vatkaimella, 28 g taikinaa / keksi

 3. Käyttämällä asianmukaista pistorasiaa

 4. 40 g taikinaa/kpl

 5. 292 g taikinaa/kpl

 6. Perustuu hevosvoimaan kulhossa