Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> YLEISKONE BLOSSOM 4,7 L ARTISAN – DESIGN-SARJA 5KSM180LE

YLEISKONE BLOSSOM 4,7 L ARTISAN – DESIGN-SARJA 5KSM180LE

YLEISKONE BLOSSOM 4,7 L ARTISAN – DESIGN-SARJA 5KSM180LE
€ 869,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM180LEELB - 859711646260

Design-sarjan Blossom-yleiskoneessa on ainutlaatuisia yksityiskohtia ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet.

€ 869,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan keskiviikko 7. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Kaikki mitä tarvitset herkullisten makeiden ja suolaisten luomustesi sekoittamiseen, vaivaamiseen ja vispaamiseen.
Blossom-yleiskoneen avulla taitosi kehittyvät koko ajan.

Yleiskoneen runko

Ikoninen Blossom-yleiskone on vankka ja tyylikäs ja se pitää sisällään tehokkaan moottorin. Yleiskone on valmistettu painevaletusta metallista, joten se on sekä kestävä että ulkonäöltään ajaton.

4,7 l taottu kuparikulho

Nykyaikainen taottu kuparikulho saa ajan saatossa kauniin ja ainutlaatuisen patinan. Siinä on kattilatyyliset kahvat ja elintarvikekäyttöön soveltuva ruostumaton sisäpinta. Saat parhaan tuloksen, kun peset kulhon käsin ja kuivaat sen perusteellisesti käytön jälkeen. Voit antaa kulhon ikääntyä luonnollisesti tai pitää pinnan kiiltävänä kiillottamalla sitä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä

Lankavispilän soikea muoto maksimoi kosketuksen kulhoon. Sen avulla vispaat ilmaa niin pieniin kuin suuriinkin ainesmääriin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne on konepesun kestävä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinakoukku

Taikinakoukkua käytetään esimerkiksi leipä-, pizza- tai pastataikinan sekoittamiseen ja vaivaamiseen. Konepesun kestävä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vatkain

Vatkainta (kutsutaan myös sekoittimeksi) käytetään paksujen seosten, kuten kakkutaikinan, kuorrutteiden ja muusin valmistamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinavatkain

Vatkain, joka on suunniteltu erityisesti kylmän voin sekoittamiseen taikinaan niin, että leivonnaisista tulee kevyitä ja ilmavia.

Taikinakaavin

Kätevä työkalu taikinavatkaimen helppoon puhdistukseen tai kulhon kaapimiseen.

Edellinen
Seuraava
Anna luovuutesi kukoistaa Blossom-yleiskoneen avulla

Design-sarjan 4,7 l Artisan Blossom -yleiskone on erittäin monikäyttöinen. Pehmeän timjaminvihreässä yleiskoneessa on kaunis kasvikuviointi, taottu kuparikulho sekä elintarvikekäyttöön soveltuva sisäpinta. Siihen sopivien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lisätarvikkeiden avulla voit vispata, sekoittaa taikinaan voita, vatkata, hämmentää, vaivata tai soseuttaa. Kasvata taitojasi ja nauti herkkuhetkistä.

Kokeile uusia tapoja Design Series -sarjan avulla

Etsitkö jotain erityistä? KitchenAidin Design-sarja tuo ripauksen taidetta kodinkoneisiin ainutlaatuisten värien, viimeistelyn ja materiaalien ansiosta, ja voit antaa luovuutesi kukoistaa.
 
Vehreän timjaminvihreässä Blossom-yleiskoneessa on aromaattisten yrttien ja syötävien kukkien innoittama koristenauha, kiinnityspään kansi ja upea kuparikulho. Kulho tummenee luonnollisesti ajan myötä, kun se kehittää ainutlaatuisen patinan, joka kuvastaa samalla kehittyviä taitojasi. Voit nauttia sen kauniisti ikääntyvästä viimeistelystä tai pitää sen kiiltävänä ja kirkkaana. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpinta on joka tapauksessa aina helppo puhdistaa ja turvallinen käyttää.  Täydennä keittiösi ilmettä ja anna sen inspiroida sinua joka päivä.

Kiertävä sekoitusliike helpottaa ainesten sekoittamista

KitchenAid tarjosi ensimmäisenä kotikäyttöön tarkoitetun yleiskoneen, jossa on ainutlaatuinen kiertävä sekoitusliike. Se tarkoittaa, että yleiskoneen akseli pyörii yhteen suuntaan, kun taas lisävaruste pyörii toiseen sekoittaen nopeasti ja perusteellisesti. Vatkaimella on vähintään 59 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin – mitään ei jää huomaamatta.
 
Valitse vain sopiva lisävaruste ja nopeus ja voit sekoittaa kakkutaikinaa, vatkata kermaa tai jopa vaivata pastataikinaa. Nopeus 1 on kevyttä sekoittamista varten, nopeus 6 vatkaamiseen tai kerman vaahdottamiseen ja nopeus 10 nopeaa vispausta varten. Voit vaahdottaa kerman alle 60 sekunnissa (1). Helppoa!

Taikinavatkain ja muut ruostumattomasta teräksestä valmistetut varusteet

Suositun, nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun yleiskoneen mukana toimitetaan vatkain, joka sopii erityisesti herkullisten leivonnaisten valmistamiseen. Sen vaakasuorat terät pilkkovat myös jääkaappikylmän voin ja saat tehtyä ilmavia leivonnaisia.
 
Voit myös vaihtaa sen muihin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lisäosiin ja valmistaa mitä tahansa. Vispilä on tarkoitettu taikinan ilmaamiseen, taikinakoukku alustamiseen ja tavallinen vatkain painavampien ainesten, kuten kakkutaikinan, perunasoseen tai keitetyn kanan, sekoittamiseen tai paloitteluun.

Miten paljon ruokaa voi valmistaa?

4,7 litran Design Series -yleiskoneen kuparikulhossa voit valmistaa pieniä tai suuria määriä ruokaa useille ihmisille ja tehdä suurempiakin määriä, jos valmistat ruokaa erissä.
 
Keskikokoisella vatkaimella voit vaivata jopa kaksi kiloa taikinaa, vispata litran kermavaahtoa tai sekoittaa keksitaikinan, josta valmistat yli sata keksiä (3). Syötävää riittää siis kaikille vieraillesi. Keksejähän ei voi ikinä olla liikaa.

Luonnollinen kauneus kestää pitkään

Kestävyys ja kauneus yhdistyvät tässä erinomaisessa KitchenAid-yleiskoneessa. Kuten kaikissa muissakin yleiskoneissamme, siinä yhdistyvät yli 100 vuoden suunnittelukokemus ja kestävät materiaalit. Sen painevalettu metallirakenne tekee siitä tukevan ja kestävän. Jopa säätönupit ovat metallia.
 
Vankan ja vakaan rakenteensa ansiosta se sopii hyvin myös raskaiden seosten valmistamiseen. Viiden vuoden takuumme keventää mieltä.

Valinnaiset lisävarusteet auttavat menestymään

Luo mikä tahansa ruokalaji, josta olet koskaan lukenut tai haaveillut – kokeile falafeleja, sitrushilloja tai kasvisnuudeleita omalla reseptillä. Liitä lisävarusteet yleiskoneen etuosassa olevaan monitoimiseen kiinnityspäähän, ja olet valmis kokkaamaan.
 
Valitse monipuolisista lisävarusteista sopivat esimerkiksi tuoreen pastan, salaattiainesten, hampurilaisten, makkaroiden, hillojen ja sorbetin valmistukseen. Kaikki kiinnityspäähän liitettävät lisävarusteet ovat yhteensopivia kaikkien aina vuodesta 1919 lähtien valmistettujen yleiskonemallien kanssa. Ainoa kysymys on: mitä sinä kokeilet ensin?

YLEISKONE BLOSSOM 4,7 L ARTISAN – DESIGN-SARJA 5KSM180LE

Design-sarjan 4,7 L Artisan -yleiskone Blossom on ikoninen KitchenAid-yleiskone nostettavalla kiinnitysvarrella ainutlaatuisella pehmeällä timjaminvihreällä sävyllä ja taotulla kuparikulholla. Vankan rakenteensa ansiosta se on kuin käsiesi jatke, jolla voit itsevarmasti ilmaista itseäsi ruoanlaiton kautta. Moottori on hiljainen ja kestävä, ja alkuperäinen kiertävä sekoitusliike sekoittaa nopeasti ja tehokkaasti koskettaen 59:ää pistettä kulhossa kierroksen aikana. Yleiskoneen mukana toimitetaan 4,7 litran kuparikulho, jossa on elintarviketurvallinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäpinta. Kulho saa ajan saatossa ainutlaatuisen patinan, mutta voit myös kiillottaa sen niin halutessasi. Yleiskoneen mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä, taikinakoukku, vatkain ja taikinasekoitin. Kun kehityt tekijänä ja haluat kokeilla uutta, voit tutustua monikäyttöiseen kiinnityspäähän kiinnitettäviin jännittäviin lisävarusteisiin (myydään erikseen). Päästä luovuutesi valloilleen liittämällä laitteeseen mikä tahansa lisävaruste lihamyllystä ja mandoliinista aina viljamyllyyn.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM180LE
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Virta (A)
  0,2
 • Jännite (V)
  220-240
 • Teho (W)
  300
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Materiaali
  Painevalettu
 • Johdon pituus (cm)
  106
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  240
 • Tuotteen syvyys
  370
 • Pakatun tuotteen korkeus
  413
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  11.97
 • Bruttopaino (kg)
  12.75
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  Kyllä

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.