Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> YLEISKONE 4,7 L - ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
Musta
€ 599,00
YLEISKONE 4,7 L - ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
€ 599,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM193ADEOB - 859711648400
Musta

Ikoninen yleiskone saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet ja personointi.

€ 599,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Kun avaat 4,7 litran Artisan-yleiskoneen (malli 5KSM193) laatikon,
löydät sieltä kaiken tarvitsemasi makeiden ja suolaisten ruokien luomiseen. Valmistaudu luovaan ruoanlaittoon!

Yleiskoneen runko

Yleiskoneen runko on vankka ja tyylikäs ja se pitää sisällään tehokkaan moottorin. Se on valmistettu painevaletusta metallista, joten se on sekä kestävä että ulkonäöltään ajaton.

4,7 litran kulho ruostumatonta terästä

Harjattu kulho ruostumatonta terästä, ergonominen kahva. Tukeva, vakaa ja kestävä. Konepesun kestävä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä

Lankavispilän soikea muoto maksimoi kosketuksen kulhoon. Sen avulla vispaat ilmaa niin pieniin kuin suuriinkin ainesmääriin. Konepesun kestävä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinakoukku

Taikinakoukkua käytetään esimerkiksi leipä-, pizza- tai pastataikinan sekoittamiseen ja vaivaamiseen. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskoneen vatkain

Vatkainta (kutsutaan myös sekoittimeksi) käytetään paksujen seosten, kuten kakkutaikinan, kuorrutteiden ja muusin valmistamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava
Ansaitset keittiöösi yleiskoneiden ykkösmerkin(1)

Hoida sekoitustarpeesi täydellä teholla KitchenAid 193 Artisan -yleiskoneella. Sen tehokkuus ja kestävyys helpottavat jokaista askaretta. Halusitpa sitten marenkia, leivonnaisia tai kuorrutetta – tämä yleiskone hoitaa homman. Voit valmistaa kakkua, muusata perunoita, vaivata taikinaa, nyhtää kanaa tai sekoittaa lihamureketta.

Erinomainen sekoitustulos reseptillä kuin reseptillä

KitchenAidin yleiskoneessa on alkuperäinen kiertävä sekoitusliike. Mitä se tarkoittaa? Yleiskoneen akseli pyörii yhteen suuntaan, kun taas lisävaruste pyörii toiseen sekoittaen nopeasti ja perusteellisesti. Vatkaimella on vähintään 59 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin – mitään ei jää huomaamatta.
Valitse vain sopiva lisävaruste ja nopeus ja voit sekoittaa kakkutaikinaa, vatkata kananmunia tai vaivata leipätaikinaa. Nopeus 1 on kevyttä sekoittamista varten, nopeus 6 vatkaamiseen tai kerman vaahdottamiseen ja nopeus 10 nopeaa vispausta varten. Voit vaahdottaa kerman alle 60 sekunnissa(2). Melko vaikuttavaa.

Mukava käyttää ja helppo puhdistaa

Kun haluat aloittaa Artisan-yleiskoneen käytön, haluat sen tuntuvan luonnolliselta ja helpolta. Nostettava kiinnitysvarsi helpottaa käyttöä, sillä voit kallistaa koneen päätä kiinnittäessäsi valitsemasi vatkaimen. Liu'uta nopeudensäädintä aloittaaksesi. Sitten vaan sekoittamaan!
Puhdistaminenkin on helppoa: pyyhi vain runko kostealla liinalla. Kun olet valmis, voit pestä kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet pesukoneessa. Sitten onkin aika nauttia syömisestä.

KitchenAidin 4,7 litran yleiskone hoitaa pienet ja suuret askareet

4,7 litran harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kulhossa on ergonominen kahva, joka tekee nostamisesta ja kaatamisesta helppoa. Siinä on tarpeeksi tilaa vaivata jopa 2 kg leipätaikinaa(3) tai sekoittaa 9 tusinan keksin taikin(4) yhdellä kertaa.
Lisäämällä toisen kulhon kassalla helpotat monimutkaisten ruokien ja suurten ruokamäärien valmistamista keskeyttämättä rytmiäsi. Ihanteellinen, kun valmistat suurempia määriä ruokaa ja viihdytät ystäviä, etkä halua ruveta tiskaamaan kesken kaiken. Mitä enemmän herkkuja löytyy, sitä iloisempia vieraasi ovat.

Vakuuttavan vankka ja tehty kestämään

Ilahdumme kuullessamme, että vanhoja KitchenAid-yleiskonemalleja on edelleen käytössä ja että ne toimivat hyvin ja ovat kulkeutuneet sukupolvelta toiselle. Tässä erittäin kestävässä yleiskoneessa on vankka sinkkimetallirakenne ja emalipinnoite, joka on kaunis ja kestävä.
Kaikki lisävarusteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne eivät naarmuunnu ja kestävät konepesua.  Voit luottaa siihen, että yleiskone toimii vielä vuosien päästä. Se tuntuu tukevalta ja kestävältä ja sen moottori on suunniteltu nopeaan ja luotettavaan sekoittamiseen. Laitteella on 5 vuoden takuu, joka tuo mielenrauhaa.

Personoitu, vetovoimainen yleiskone

Tee yleiskoneestasi yksilöllinen. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy kaikille jotain – rauhoittavan neutraaleista väreistä kirkkaisiin ja huomiota herättäviin sävyihin, jotka tuovat keittiöösi dramatiikkaa. Valitse laitteelle saatavilla olevien ylellisten metallisävyjen ja mattapintojen väliltä.
Voit mennä vielä pidemmälle ja kaiverruttaa koneeseen viestin tai nimen. Personoimme laitteesi kirjoittamalla koristenauhaan hauskan tai merkityksellisen viestin. Sinun elämäsi – sinun sanasi.

Lisää mahdollisuuksia lisävarusteilla

Oletko löytänyt Instagramista uuden upean reseptin? Tee mitä vain, mistä olet haaveillut – tukevaa makkaraa, jäätelöä tai omanlaisesi versio vegaanisista nuudeleista. Liitä lisävarusteet yleiskoneen etuosassa olevaan monitoimiseen kiinnityspäähän, ja olet valmis kokkaamaan.
 
Valitse yli 15 jännittävästä lisävarusteesta ja tee mitä vain tuoreesta pastasta salaatteihin, burgereihin, makkaroihin, kastikkeisiin ja sorbettiin. Kaikki kiinnityspäähän liitettävät lisävarusteet ovat yhteensopivia kaikkien aina vuodesta 1919 lähtien valmistettujen KitchenAid-yleiskonemallien kanssa. Mistä siis aloittaa?

 
TUTUSTU YLEISKONEEN LISÄVARUSTEISIIN

YLEISKONE 4,7 L - ARTISAN BY YOU 5KSM193AD

4,7 litran ARTISAN BY YOU -yleiskone (5KSM193) on yli 100 vuoden innovoinnin ja asiantuntemuksen huipentuma – saatavilla ainoastaan verkkosivustoltamme. Laitteessa on KitchenAidin tunnettu siluetti ja emalipäällyste, ja laaja värivalikoima takaa, että löydät mieleisesi. Vankan rakenteensa ansiosta se on kuin käden jatke, jonka avulla voit ilmaista itseäsi ruoanlaiton kautta. Yleiskoneessa on 10 nopeusvaihtoehtoa sekä hiljainen ja pitkäikäinen moottori, joka välittää tehon suoraan varusteisiin ilman tehohäviötä. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike sekoittaa nopeasti ja tehokkaasti ja koskettaa 59:ää pistettä kulhossa kierroksen aikana. Yleiskoneeseen kuuluu 4,7 litran sekoituskulho, jolla voi käsitellä jopa kilon vehnäjauhoja, litran kermavaahtoa, 1,5 kiloa perunamuusia, 2,7 kiloa kakkutaikinaa tai 108 keksiä (3). Yleiskoneen ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet ovat äärimmäisen kestäviä. Vispilällä vatkaat ilmaa muniin ja kermaan, vatkain sopii raskaiden ainesten sekoittamiseen ja taikinakoukkua käytetään hiivataikinoiden, kuten leipä- tai pastataikinan, valmistamiseen. Kun olet valmis, voit pestä kulhot ja lisävarusteet astianpesukoneessa. Monikäyttöiseen kiinnityspäähän voi liittää monenlaisia valinnaisia lisävarusteita (myydään erikseen). Päästä luovuutesi valloilleen liittämällä laitteeseen kaikenlaisia lisävarusteita, kuten pastamankeli, lihamylly, vihannessiivuleikkuri, viljamylly tai monitoimikone.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM193AD
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Jännite (V)
  220-230
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Materiaali
  Painevalettu
 • Johdon pituus (cm)
  145
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  240
 • Tuotteen syvyys
  370
 • Pakatun tuotteen korkeus
  473
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  11.1
 • Bruttopaino (kg)
  12.85
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  stainless steel whisk, stainless steel flat beater, stainless steel dough hook

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

(1) Lähde: Euromonitor International Ltd; kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2022ED; perustuu sekoitinten määritelmään (sisältäen työtasolla käytettävät sekoittimet ja sähkövatkaimet); vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2021.
(2) Perustuu 473 ml:aan kuohukermaa (36 % rasvaa)

(3) Taikinakoukkua käyttäen
(4) Vatkainta käyttäen, 28 g taikinaa keksiä kohti

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.