Pääsivu>Pienkodinkoneet>Tehosekoit­timet> K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026
Milkshake
€ 359,00
K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026
€ 359,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSB4026EMH - 859711590800
Milkshake

K400-tehosekoitin auttaa sinua saavuttamaan täydellisen maun kulinarisissa seikkailuissasi. Se on suunniteltu työstämään vaikeitakin ainesosia niin, että lopputulos on tasainen riippumatta siitä, teetkö ravitsevia kotitekoisia keittoja, lastenruokia, limemehuja pähkinävoita, dippiä, sosetta, kastikkeita tai smoothieita.

€ 359,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Pakkauksen sisältö

1,4 litran lasikannu

Neliönmallisessa asteikkolasikannussa on sisäkaaret, jotka lisäävät sekoitustehoa. Kannun viistetyt kulmat helpottavat kaatamista. Konepesun kestävä.

Tiivis kansi, jossa on irrotettava mittakuppi.

Sopii tikuasti kannuun minimoiden roiskeet. Silikonista valmistettu kansi on helppo irrottaa ja puhdistaa. Kannessa on aukko kuumien keittojen sekoittamiseen ja irrotettava BPA-vapaa mittakuppi ainesosien (enintään 60 ml) lisäämiseen sekoituksen aikana. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

90 päivän tyytyväisyystakuukampanja

Nauti täydellisestä koostumuksesta ja mausta uudella KitchenAid Artisan K400 -tehosekoittimella. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen 90 päivän aikana, saat rahasi takaisin!

Ehdot

Täydellisen maun takaava tehosekoitin

K400-tehosekoittimellamme sekoitat kovimmatkin raaka-aineet tasaiseksi ja maukkaaksi. Täydellinen intohimoisille ruoanlaittajille!

Inspiroivat värivaihtoehdot

Väri on osa DNA:tamme. K400-tehosekoittimemme on saatavana upeissa väreissä, kuten Ink Blue, Pebbled Palm ja Maalaismusta. Voit siis valita omaan tyyliisi, kotiisi tai yleiskoneeseesi sopivan sävyn. Luo oma tyylisi tai inspiroidu erilaisista keittiöistä.

Tukeva metallirakenne

Painevalettu metallijalusta ja säädin tekevät tästä sekoittimesta erittäin kestävän. Se on painava ja tukeva ja aina valmiina toteuttamaan mitä erilaisimpia reseptejä. Vankan rakenteen lisäksi turvallisuuden tunnetta tuo 5 vuoden takuu.

Huikeita mahdollisuuksia

Voit muokata K400-tehosekoittimen juuri omaan elämääsi ja arkeesi sopivaksi erikseen myytävillä lisävarusteilla. Voit esimerkiksi ottaa 500 ml:n sekoituspullon mukaan töihin tai salille, säilyttää annoksia jääkaapissa pienessä sekoitusastiassa tai käyttää sitruspuristinta.

Sekoittaa kovatkin ainekset

Voit sekoittaa koviakin aineksia, kuten manteleita, chia-siemeniä, jäätä, inkivääriä tai ravitsevia, runsaskuituisia lehtivihanneksia. Sekoittimessa ne muuttuvat tasaiseksi seokseksi, jossa kaikki maut ovat täydellisessä ja herkullisessa tasapainossa.

3-osainen sekoitusjärjestelmä

Saavuta aina tasainen koostumus. 3-osaisessa järjestelmässämme yhdistyvät ainutlaatuinen epäsymmetrinen terä, sisäkaaria sisältävä kannu sekä muokkautuva Intelli-Speed-moottorinohjaus, joka määrittää optimaalisen nopeuden sekoitettavan aineen mukaan.

Helppoa hallintaa

Luo juuri oikea maku ja koostumus intuitiivisen säätökytkimen avulla. Valittavanasi on 5 nopeutta, sykäystoiminto ja kolme esiasetettua ohjelmaa (jäämurska – jäähilejuoma – smoothie) sekä kätevä itseohjautuva puhdistustoiminto.

Selviää kovimmistakin aineista

Kovat ainekset ovat yleensä terveellisiä, sillä ne sisältävät paljon kuitua, proteiinia ja ravinteita.

Tällä KitchenAid-tehosekoittimella pystyt sekoittamaan pähkinöitä, pieniä siemeniä, inkivääriä, kovia hedelmiä ja lehtivihanneksia, kuten lehtikaalia, ja luomaan tasaisen koostumuksen kaikkia tarpeitasi varten.

Saat siis aina tasaisen koostumuksen ja täydellisen tasapainoisen maun jokaisella hörppäyksellä tai lusikallisella.

 

Do-the-twist

Persoonallista tyyliä

Piristä keittiötäsi kirkkailla ja virkistävillä väreillä. Voit valita tyylikkään K400-tehosekoittimen tyyliisi tai kotisi sisustukseen sopivaksi tai vaikka yleiskoneesi värin mukaan.

Tarjolla on paljon upeita värivaihtoehtoja, kuten Pistaasi ja Medallion Silver, joten löydät varmasti juuri itsellesi sopivan tehosekoittimen.

Vähemmän sotkua

Anna mielikuvituksesi lentää siivoamisesta murehtimatta. K400-tehosekoittimen pehmeän käynnistyksen toiminto käynnistää moottorin hitaalla nopeudella ja nopeuttaa vauhtia vasta, kun roiskeista ei ole enää vaaraa.

Kun olet valmis, voit puhdistaa kannun itseohjautuvan puhdistustoiminnon avulla. Kaada kannuun vettä ja tippa astianpesuainetta ja käynnistä itsepuhdistusohjelma. Kannu ja kansi kestävät myös konepesun.

Kestää kovaakin käyttöä

K400-tehosekoitin sopii päivittäiseen, toistuvaan käyttöön. Voit valmistaa aamiaissmoothieita, keittoja, dippejä, pähkinävoita tai vaikka tasaisia soseita illallista varten.

Sekoittimessa on tukeva painevalettu metallijalusta, metallisäädin ja 3-osainen sekoitusjärjestelmä. Laadukas rakenne takaa toimivan käytön moneksi vuodeksi eteenpäin. Mitä reseptiä kokeilet seuraavaksi?

Osa terveellistä elämäntapaa

Ovatko terveelliset smoothiet aamusi pelastus? Vai vietkö töihin lounaaksi omatekemäsi keiton? Tiedämme, että tehosekoitinta käytetään moniin eri tarkoituksiin, ja siksi olemme luoneet sille lisävarustesarjan (myydään erikseen).

Voit esimerkiksi ottaa raikastavan juoman mukaan treenisalille sekoituspullossa tai säilyttää tuoretta vauvanruokaa tai minttudippiä pienessä säilytysastiassa. Valitse suosikki omaan arkeesi. 

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Mukauta K400-tehosekoitin arkeesi sopivaksi laajan lisävarustevalikoiman avulla: voit luoda erikokoisia sekoituksia, säilyttää niitä ja ottaa ne mukaan tien päälle.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026

K400-tehosekoitin auttaa sinua saavuttamaan täydellisen maun kulinarisissa seikkailuissasi. Se on suunniteltu työstämään vaikeitakin ainesosia niin, että lopputulos on tasainen riippumatta siitä, teetkö ravitsevia kotitekoisia keittoja, lastenruokia, limemehuja pähkinävoita, dippiä, sosetta, kastikkeita tai smoothieita. Kuinka se toimii? Tehosekoittimessa on 3-osainen järjestelmä, joka toimii harmonisesti: tukeva kannu, ainutlaatuinen epäsymmetrinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä vetää ainekset keskelle kannua taaten tasaisen lopputuloksen sekä Intelli-Speed ​​1.5 HP -moottori, joka tunnistaa sisällön optimaalisen nopeuden ylläpitämiseksi. Suunniteltu raskaaseenkin päivittäiseen käyttöön, siinä on vankka metallirakenne sekä ohjausnuppi - ja viiden vuoden takuu. Tehosekoitinta on helppo hallita intuitiivisella valitsimella. Käännä se haluamallesi nopeudelle, käytä pulssivaihtoehtoa ta valitse kolmesta esiasetetusta ohjelmasta - jäämurska, jäiset juomat, smoothie – automaattinen prosessi, jossa lopputulos on paras mahdollinen. Kun olet valmis, voit puhdistaa tehosekoittimen kätevällä itsepuhdistussykliominaisuudella seuraavaa kulinaarista seikkailuasi varten. Mikä on seuraava kulinaarinen seikkailusi? K400-tehosekoittimeen on saatavilla valikoima lisävarusteita, mitä KitchenAid myy erikseen. Elämäntyyliistäsi riippuen voit valmistaa ja ottaa mukaasi sekä säilyttää erikokoisia sekoituksia . Valitse 500 ml:n henkilökohtainen pullo (joka on kätevä smoothien ja mehujen ottamiseen laukkuun mukaan), 200 ml:n pienemmät pullot sekä 1 litran sitruspuristin. * Tehosekoittimen moottorin teho hevosvoimina on määritetty laboratorio-olosuhteissa dynamometrilla, jolla mitataan moottoreiden mekaanista voimaa. Moottorin huipputeho on 1,5 hevosvoimaa. Tällä viitataan itse moottorin tehoon eikä tehosekoittimen tehoon kannussa. Minkään tehosekoittimen teho kannussa ei vastaa sen moottorin tehoa.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSB4026
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  1200
 • Jännite (V)
  220-240
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Suurin pyörimisnopeus (rpm)
  16000
 • Pienin pyörimisnopeus (rpm)
  600
 • Tuotteen korkeus
  401
 • Tuotteen leveys
  193
 • Tuotteen syvyys
  229
 • Pakatun tuotteen korkeus
  279
 • Pakatun tuotteen leveys
  432
 • Pakatun tuotteen syvyys
  311
 • Bruttopaino (kg)
  7.48
 • Nettopaino (kg)
  6.62
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  Euro

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Lisää tehosekoittimia terveelliseen elämään

TUTUSTU TEHOSEKOITTIMIIMME
BLENDERS
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.