Pääsivu>Yleiskoneet>Keskiko­koinen> YLEISKONE NOSTOVARRELLA 4,8 L - ARTISAN 5KSM185PS

YLEISKONE NOSTOVARRELLA 4,8 L - ARTISAN 5KSM185PS

Cast iron black
€ 799,00
YLEISKONE NOSTOVARRELLA 4,8 L - ARTISAN 5KSM185PS
€ 799,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSM185PSEBK - 859702301460
Cast iron black

Tämä 4,8 litran yleiskone on vankka ja tehokas, tarjoten sinulle uusia mahdollisuuksia keittiössäsi. Yleiskoneella sekoitat nopeasti taikinoita, leivot leipää, valmistat kuohkeaa marenkia ja jopa muussaat perunamuusia. ...Lisää

€ 799,00
Arvonlisäverollinen
Sinulla on 2 t 23 min 20 s aikaa tilata, jotta tilaus toimitetaan maanantai 5. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Enjoy stainless steel accessories

Iloitse ruostumattomasta teräksestä valmistetuista lisävarusteista, laajimmasta värivalikoimasta ja ilmaisesta kaiverruksesta!

Pakkauksen sisältö

4,8 litran ruostumaton teräskulho

Kiillotettu kulho ruostumatonta terästä, ergonominen kahva. Tukeva, vakaa ja kestävä. Konepesun kestävä.

3 litran ruostumaton teräskulho

Lisäkulhon avulla voit jatkaa ruoanlaittoa tiskaamatta välillä. Kiillotettua ruostumatonta terästä, ei kahvaa. Konepesun kestävä.

Läpinäkyvä roiskesuoja

Tämä yksiosainen lisäosa estää roiskeet. Kaatonokan avulla aineksia voi lisätä tasaisesti sekoittamisen aikana.

Lankavispilä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä, jonka soikea muoto mahdollistaa kulhon tehokkaan käytön. Ilmastaa niin pienet kuin suuretkin ainesmäärät.

Taikinakoukku

Taikinakoukkua käytetään esimerkiksi leipä-, pitsa- ja pastataikinan sekoittamiseen ja vaivaamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.

Vatkain

Vatkainta (kutsutaan myös sekoittimeksi) käytetään paksujen seosten, kuten kakkujen, kuorrutteiden ja muusin valmistamiseen. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

Kaikkiin haasteisiin valmis yleiskone

Tutustu klassisen yleiskoneen tarjoamiin uusin mahdollisuuksiin – valmista ruokia kekseistä carbonaraan. Minkä herkullisista väreistä valitset?

Valmiina mihin tahansa

Aiotko valmistaa energiapalloja tai sateenkaarikakun? Hienoa! Tehosekoittimella voit tehdä paljon muutakin. Mukana toimitettavien lisävarusteiden avulla vaivaat leipä-, pasta- ja pitsataikinat, vatkaat kermavaahtoa ja muussaat perunoita.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet

Ajattoman yleiskoneen mukana toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu vispilä, taikinakoukku ja vatkain. Kestävät lisävarusteet voi pestä astianpesukoneessa. Yleiskoneen ensiluokkainen pinta on elintarviketurvallista emalia.

Monipuolisia lisävarusteita

Monikäyttöisen lisävarusteiden kiinnityspään ansiosta saat käyttöösi monipuoliset lisävarusteet. Laajenna ruoanlaittomahdollisuuksiasi ammattitason lisävarusteilla, kuten spiraalileikkurilla, pastatelalla, jäätelökoneella tai lihamyllyllä.

Sinun tyyliisi sopivat värit!

Väri on osa DNA:tamme. Haluamme tarjota sinulle raikkaita, klassisia ja nykyaikaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat persoonallisuuteesi ja sisustukseesi – valitse esimerkiksi Punainen metalliväri tai Musta. Etsi inspiraatiota keittiösi värimaailmaan uusimmista tyylitrendeistä tai luo jotakin ainutlaatuista.

Suorituskykyä ja tehokkuutta

KitchenAidin yleiskoneessa on erittäin tehokas suoravetomoottori. Erinomainen suorituskyky ja energiatehokkuus on täydellinen yhdistelmä.

Erittäin kestävä

KitchenAidin yleiskoneessa on vankka sinkkimetallirakenne, joka kestää sukupolvelta toiselle. Se on erittäin tukeva ja vakaa ja sopii siksi painavien seosten valmistamiseen. 5 vuoden takuu takaa mielenrauhan.

Tarjoile ruokaa tyylillä

Ole rohkea ja piristä keittiötäsi värikkäillä yksityiskohdilla. Valitse sisustukseesi sopiva sulava ja pyöreän mallinen yleiskone. KitchenAidin yleiskoneita on saatavilla useissa eri väreissä, joista voit valita oman suosikkisi.

Kiertävä sekoitusliike nopeuttaa ainesten sekoittamista

KitchenAidin yleiskone on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu ainutlaatuisella kiertävällä sekoitusliikkeellä varustettu yleiskone. Mitä tämä tarkoittaa? Kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta vatkain kiertää vähintään 59 kulhossa olevan kosketuspisteen kautta, jolloin ainekset sekoittuvat nopeammin ja perusteellisemmin. Kaikki ainekset sekoittuvat kokonaan!

Hallitse nopeutta nopeudensäätövivulla reseptin mukaan. Valitse nopeus 1 kevyeen sekoittamiseen, nopeus 6 vatkaamiseen ja nopeus 10 nopeaan vaahdottamiseen.

Suosittu yleiskone

Nostopäämalli näyttää hyvältä keittiön tasoilla ja helpottaa ruoanlaittoa. Nostopään voi siirtää pois tieltä, jotta kulhoon pääsee käsiksi helposti. Yleiskone on kätevän kokoinen ja soveltuu pienien ja suurien annosten valmistukseen. Yleiskoneen mukana toimitetaan kaksi ruostumatonta teräskulhoa (4,8 l ja 3 l), jotka kiinnittyvät tukevasti alustaan. 

Kestävä ja kaunis

KitchenAidin yleiskoneet on suunniteltu intohimoisille ruoanlaittajille. Ne on valmistettu kestävimmistä materiaaleista ja soveltuvat kaikenlaisten reseptien valmistamiseen.

Yleiskoneet on suunniteltu ja koottu Yhdysvalloissa, ja niissä yhdistyvät yli 100 vuotta kestänyt ammattimainen suunnittelu ja painevalettu metallirakenne. Ne ovat vankkoja ja tukevia ja jopa niiden säätimet on valmistettu metallista. Millaisella uudella reseptillä aiot haastaa yleiskoneesi?

Erittäin vankka yleiskone

4,8 litran Artisan-yleiskoneen kulho ja lisävarusteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ne ovat erittäin kestäviä ja kauniita. Hygieeninen ja helposti puhdistettava materiaali sopii täydellisesti ahkerasti käytettävään keittiöön. Materiaali kestää kolhut ja naarmut, joten voit käyttää kulhoja ja lisävarusteita huoletta. Ne kestävät kauniina useita vuosia. Ruostumattomat teräskulhomme näyttävät erittäin tyylikkäiltä. 

Mehuja, hilloja ja suuria makkaroita

Monipuolista ruoanlaittoa kiinnittämällä monikäyttöiseen lisävarusteiden kiinnityspäähän erilaisia lisävarusteita. Valmista kaikenlaisia ruokia ja juomia, esimerkiksi herkullisia makkaroita, fettucinea, vihannesnuudeleita tai tuoretta appelsiinimehua. 

Pidätkö hillosta? Kokeile luoda oma hillo pyreepuristinlisävarusteella. Aloititko juuri vegaanisen ruokavalion? Valmista vihanneslasagnea vihannessiivuleikkurin avulla. Kaikki kiinnityspäähän kiinnitettävät lisävarusteet sopivat kaikkiin vuodesta 1919 lähtien valmistettuihin yleiskonemalleihin. 

Miten paljon ruokaa voi valmistaa?

4,8 litran Artisan-yleiskoneella voit valmistaa pieniä ja isoja annoksia. Voit esimerkiksi käsitellä valmistaa 2 kg:n kakun tai sata keksiä. Syötävää ja juotavaa riittää siis kaikille vieraillesi. Mitä enemmän herkkuja löytyy, sitä iloisempia vieraasi ovat.

How much can you make?

Työkalut seikkailuihisi

Vie ruokaseikkailusi pidemmälle valinnaisilla lisävarusteilla, joita voit käyttää yleiskoneellasi. Jäätelökone, lihamylly ja paljon muuta.

YLEISKONE NOSTOVARRELLA 4,8 L - ARTISAN 5KSM185PS

Tämä 4,8 litran yleiskone on vankka ja tehokas, tarjoten sinulle uusia mahdollisuuksia keittiössäsi. Yleiskoneella sekoitat nopeasti taikinoita, leivot leipää, valmistat kuohkeaa marenkia ja jopa muussaat perunamuusia. Mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistetut varusteet: vispilä, vatkain ja taikinakoukku. Tämä yleiskone on kestävä, ja siinä on sinkkimetallirakenne sekä 5 vuoden takuu. Yleiskoneessa on metalliset säätimet ja se on saatavilla emalipäällystettynä erilaisilla upeilla väreillä. Mukaan kuuluu 4,8 ja 3 litran ruostumattomat teräskulhot, eli kulhoa ei tarvitse pestä eri raaka-ainesten käsittelyn välillä. Kun olet valmis, voit pestä kulhot ja lisätarvikkeet astianpesukoneessa ja pyyhkäistä rungon puhtaaksi. KitchenAidin upea muotoilu tukee kulinaristisia seikkailujasi. Yleiskoneessa voit käyttää valinnaisia lisävarusteita (nämä KitchenAid myy erikseen).

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM185PS
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  300
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Hevosvoimia (moottorin teho)
  0.19
 • Jännite (V)
  220-240
 • Teho (W)
  300
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Max pyörimisnopeus
  220
 • Min pyörimisnopeus
  58
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  58
 • Materiaali
  Zinc
 • Johdon pituus (cm)
  145
 • Varustettu sähköisellä nopeussäätimellä
  Kyllä
 • Tuotteen korkeus
  360
 • Tuotteen leveys
  240
 • Tuotteen syvyys
  370
 • Pakatun tuotteen korkeus
  413
 • Pakatun tuotteen leveys
  406
 • Pakatun tuotteen syvyys
  273
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  11.1
 • Bruttopaino (kg)
  12.85
 • Piirakan kuori : grammaa jauhoja
  0.5
 • Munanvalkuainen
  12
 • Kermavaahto (L)
  1
 • Kakku (kg)
  2.7
 • Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde)
  2
 • Perunamuusi (kg)
  1.5
 • Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi)
  108
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking for some foodie inspiration?

Saisiko olla lisää yleiskoneita?

TUTUSTU YLEISKONEISIIMME
Hungry for more stand mixers?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.