Kaikkeen, mitä haluat tehdä

Jokainen havainto on virstanpylväs ja kuitenkin ensimmäinen askel. Ihmisen nälkä havaitsemiseen syötetään, millä tahansa uudella havainnolla, käytettäessä lakkaamatta sysäystä liikkua edelleen. Se vain on se, keitä me olemme. Jokainen uusi löytö herättää toivettamme osallistua todellisuuteen, kannustamaan maailmaa tekemään luovuutta. Luodessa yritämme olla osa maailmaa, johon emme voi lakata tutustumasta. Joten ole siellä. Ole ihminen. Tutustu lisää. Tee enemmän.

Osta nyt

Lisälaitteet pastalle

Resepti on yksinkertainen, mutta se on parempaa, kun se on kotitekoista. Tutustu täydelliseen valikoimaan lisälaitteita, jotka on tarkoitettu tuorepastan valmistamiseen.

Tutustu lisää

Lisälaitteet lihalle

Innostu ja luo suosikki liharuokalajisi uudelleen! Ylläty kaikesta, mitä voit tehdä näillä silppuamisen, jauhamisen ja täyttämisen lisälaitteilla.

Tutustu lisää

Lisälaitteet ruoanvalmistukseesi

Laita ruokaa kotonasi kuin kokki. Kokeile lukemattomia leikkaustekniikoita. Ota selvää lisälaitteista, jotka voivat auttaa sinua kaikessa ruuanlaitossasi.

Tutustu lisää

Äärimmäisen hitaan imutehon mehulinko ja kastike -lisälaite

Ota vastaan tervellinen tapa! Muuta yleiskoneesi osaksi hedelmämehulinkoa ja hemmottele itseäsi päivittäin tuoremehulla.

Tutustu lisää

Viljamylly

Etsitkö aidointa leipomiskokemusta? Tutustu viljamyllyyn, jos haluat tehdä jauhoja kotona erilaisista viljoista: unohtumaton perinteinen maku.

Tutustu lisää

Jäätelökone

Sorbetit, jäätelöt, semifreddi…hemmoittele vieraitasi tuoreilla, odottamattomilla jälkiruuilla! Se on helppoa ja nopeaa jäätelökoneella.

Tutustu lisää

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.